Neuigkeiten:

IRC => #fh-ingolstadt @ Quakenet

Hauptmenü

YEMAO ліхтар з акумулятором

Begonnen von JefferyJer, Gestern um 14:47:36

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

JefferyJer

Вітаю спільноту

Хочу поділитися знахідкою, бо замовив для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який став справжньою знахідкою. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO — це вже інший рівень. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто виїжджаю на природу. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо є гарантія і офіційна упаковка. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – на природі освітлює величезну площу; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – компактний, але дуже потужний. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую професійний ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — реально працює.

https://bailong-police.com.ua/product/nalobnyy-likhtar-yemao-ym-t615-z-chervonym-svitlom/